«

»

Роздрукувати Запись

До уваги отримувачів житлових субсидій та пільг на оплату житлово-комунальних послуг!

З 1 серпня 2020 року в Україні відкрито ринок природного газу для побутових споживачів, що надає можливість громадянам самостійно обирати постачальника газу. Для розрахунку розміру житлових субсидій та пільг на оплату житлово-комунальних послуг Управління соціального захисту населення Ізюмської міської ради щомісяця отримує від виконавців послуг відомості про розмір цін і тарифів на житлово-комунальні послуги, у тому числі за постачання та розподіл природного газу.

         Відповідно до п. 90 Положення про порядок призначення житлових субсидій, громадянин, якому призначено житлову субсидію, зобов’язаний протягом 30 календарних днів поінформувати Управління соціального захисту населення Ізюмської міської ради про зміни переліку отримуваних житлово-комунальних послуг, умов їх надання; зміни переліку витрат на управління багатоквартирним будинком; зміни управителя, виконавця комунальних послуг, створення об’єднання.

         Своєчасне надання громадянами інформації про зміну виконавців житлово-комунальних послуг забезпечить актуальний та правильний розрахунок розміру житлових субсидій та пільг на оплату житлово-комунальних послуг.

         З огляду на зазначене, з метою своєчасного та в повному обсязі надання громадянам передбачених законодавством соціальних гарантій, звертаємося з проханням до пільговиків та отримувачів житлових субсидій найкоротші терміни повідомляти Управління соціального захисту населення Ізюмської міської ради про зміну виконавців житлово-комунальних послуг, зокрема постачальника природного газу для потреб населення.