«

»

Роздрукувати Запись

Територіальний центр інформує

ПЕРЕЛІК платних соціальних послуг, які надаються територіальним центром соціального обслуговування, затверджених рішенням виконавчого комітету Ізюмської міської ради від 16.09.2020 № 0717….. 

а також:

У Територіальному центрі соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Ізюмської міської ради відділення денного перебування надає послуги перекладу жестової мови особам з інвалідністю з порушеннями слуху. Ця послуга включає в себе відвідування органів державної влади; органів пенсійного фонду; служби зайнятості; банківських установ; підприємств, що надають комунальні послуги; закладів охорони здоров’я; закладів освіти (при відвідуванні нечуючими батьками), а також допомогу в оформленні документів, заповненні бланків заяв, довідок, повідомлень тощо, представництво інтересів. У відвідувачів цієї категорії є можливість збиратися разом у територіальному центрі, щоб поспілкуватися та обговорити новини.

З питань оформлення та обслуговування звертайтеся до завідувача відділення денного перебування Черкасової Ганни Сергіївни за адресою: м. Ізюм, вул. Пушкінська, б. 34 або за телефоном у Viber 0632401323