«

»

Роздрукувати Запись

За здоровий спосіб життя

Однією з вічних соціальних тем є тема здорового способу життя, боротьби з шкідливими звичками. Визначним показником достатку кожної країни є здоров’я молодого покоління.  Сучасна молодь до кінця необізнана в питанні здорового способу життя, тому це є наслідком недоцільного використання ними свого вільного часу для саморозвитку та самовдосконалення.

Тому, в наш час є актуальним питання формування у молоді  уявлення про те, що здоров’я значною мірою залежить від нас самих, пропагувати здоровий спосіб життя, викликати прагнення зберігати та зміцнювати здоров’я,  бажання підтримувати його традиції.

24 вересня 2020 року  Ізюмський міський центр соціальних служб для сім`ї, дітей та молоді        провів  соціально – виховний захід  на тему: «Здоровий спосіб життя», для сімей, які знаходяться на обліку у Центрі.

         В ході проведення даного заходу обговорювались переваги ведення здорового способу життя, різноманітні  методи боротьби зі шкідливими звичками, зосереджуючи увагу присутніх на те, що здоров’я необхідно зберігати та зміцнювати, беручи відповідальність за своє життя. А з метою формування навичок ведення здорового способу життя та свідомого ставлення до себе, запрошеним було запропоновано літературу для вивчення за відповідною тематикою.