«

»

Роздрукувати Запись

Деякі питання виплати соціальної допомоги на дітей фізичним особам-підприємцям

25 листопада 2020 року Кабінетом Міністрів України прийнято постанову № 1171 «Деякі питання виплати соціальної допомоги на дітей фізичним особам-підприємцям», якою передбачено поновлення виплати допомоги на дітей фізичним особам-підприємцям на час карантину.

Отже, фізичним особам підприємцям, які обрали спрощену систему оподаткування і належать до першої та другої групи платників єдиного податку та отримували  у серпні 2020 року допомогу на дітей фізичним особам-підприємцям, виплата такої допомоги  буде здійснена  у грудні 2020 за листопад та грудень місяці без подання нової заяви та необхідних документів;

ФОП, які звернуться за призначенням допомоги  вперше, та подадуть документи до 15 грудня 2020 року, допомога буде призначена і виплачена також за листопад та грудень місяці;

 ФОП, які звернуться за призначенням допомоги  вперше, та подадуть документи після 15 грудня 2020 року, допомога буде призначена лише з місяця звернення.

Для призначення соціальної допомоги на дітей фізичним особам-підприємцям необхідно звернутись до Управління соціального захисту населення Ізюмської міської ради за адресою: м. Ізюм, вул. Соборна, 20 та надати:

заяву за встановленою формою,

копії свідоцтв про народження дітей,

довідку з Пенсійного фонду України про сплату єдиного внеску на загальнообов’язкове соціальне страхування (індивідуальні відомості про застраховану особу за формою ОК-7).

 

Звертаємо Вашу увагу, що соціальна допомога на дітей фізичним особам-підприємцям надається на кожну дитину до досягнення нею лише 10-річного віку.

 

Телефони для довідок: 28733, 0505272855.