«

»

Роздрукувати Запись

Мініпроєкт «Доступність та охайність»

30 листопада у дворі Територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Ізюмської міської ради  відбулося офіційне відкриття   реалізованого мініпроєкту «Доступність та охайність» в рамках конкурсу Громадський бюджет Ізюмської міської об’єднаної територіальної громади. Завдяки підтримці міської влади, громадській активності членів Ізюмської міської ради ветеранів, працівників та відвідувачів терцентру в рамках мініпроєкту був проведений поточний ремонт із заміни старого асфальтного покриття на в’їзді до установи, біля будівлі відділення денного перебування та приймальні ветеранської організації на загальну суму 119722 гривні.

Проведені роботи дозволили вирішити проблему доступності послуг соціальної адаптації для осіб з інвалідністю та осіб похилого віку, а також надали охайності та сучасності прибудинковій території установи.

Присутні на заході Ізюмський міський голова Валерій Марченко та заступник з гуманітарних питань Володимир Мацокін вручили голові ГО «Ізюмська міська рада ветеранів Харківської області» Галині Дьяченко диплом переможця конкурсу Громадський бюджет Ізюмської міської об’єднаної територіальної громади та побажали усім і надалі бути такими же активними та небайдужими за для покращення життя мешканців нашої громади.

Тепер у дворі терцентру, за будь-якої погоди, безпечно, гостинно та зручно. Це вкотре доводить, що тільки спільними зусиллями можливі зміни на краще. Тож тримаємось разом і рухаємося до нових перемог!