«

»

Роздрукувати Запись

Пропагування здорового способу життя

У сучасному житті люди все менше і менше уваги приділяють здоровому способу життя. Ми часто замислюємся про шкоду куріння, нездорову їжу, зіпсоване заводами повітря, проте змінити своє життя на краще вирішуються далеко не всі.

Фахівці Ізюмського міського центру соціальних служб для сім”ї, дітей та молоді постійно проводять роботу з пропагування здорового способу життя для сімей, які знаходяться у нас на обліку. Адже здоров”я кожної родини та  підростаючого покоління – це надія нашої української нації.

З раннього віку людина повинна уважно ставитися до свого здоров’я, так що навіть невелика шкода, завдана колись у далекому дитинстві або юності, може відбитися на здоров’ї у майбутньому. Особливо помилки молодості дають про себе знати тоді, коли людина починає старіти. Кожному з нас не хочеться хворіти і мати сильний імунітет, але не кожен розуміє, що піклуватися про своє здоров’я потрібно починати прямо зараз. Найпростіше і найскладніше – це взяти відповідальність за своє здоров’я. Але якими б ми зайнятими не були, пам’ятаймо, що у кожного з нас – лише одне серце та одне життя, і як ми його проживемо, великою мірою залежить від нас. Жоден лікар, жодна державна програма не зроблять нас здоровими. Здоровими зробити себе можемо тільки ми.