«

»

Роздрукувати Запись

ДОЛУЧАЙТЕСЯ ДО ДОБРИХ СПРАВ! ДОПОМАГАТИ ЛЕГКО І ВАЖЛИВО!

Щоб повірити в добро, треба почати робити його.Творити добро можна по-різному. Якщо робити хоча б «краплинку» добра щодня, то це увійде в звичку, добро повинне йти від серця, від бажання допомогти людині, яка опинилась у складних життєвих обставинах.

Сучасний світ все більше й більше захоплює хвиля егоїзму та відчуженості. Але серед нас є багато людей, які поєднують свою життєву діяльність з добрими, непомітними справами, а іноді й виходять за межі своєї професії. Та, на жаль, ми мало знаємо про таких людей, бо їх відрізняє також і скромність, мовляв, дрібнички роблю. Маленькі дрібнички, але від щирого серця, для добрих справ багато не потрібно — лише бажання та людяність.

          Для цього не потрібні великі кошти, необхідна тільки небайдужість кожної окремої людини. Творити добро просто, якщо є добрі серця та бажання.

       Великої підтримки та допомоги дуже потребують сім’ї нашої Ізюмської громади, які з різних причин опинились у складних життєвих обставинах та не можуть самостійно їх подолати. Фахівці Ізюмського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді приходять на допомогу таким родинам, беруть на облік, ставлять під соціальний супровід.

       Вагомий внесок у допомогу нашим сім’ям надають члени нашої громади: соціальні партнери, волонтерські організації, небайдужі громадяни, які привозять продукти харчування, одяг для дорослих та діточок, гігієнічні засоби, книжки, іграшки. ФОТОЗВІТ ЗАХОДУ.

      Сьогодні хочемо висловити велику подяку :

  • ПРЕЗИДЕНТУ БО БФ «ДОПОМОГА – ЦЕ Я» РОЙТБЛАТ АЛЛІ, ДЕПУТАТЦІ ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ
  • ВСІМ НЕБАЙДУЖИМ ГРОМАДЯНАМ НАШОГО МІСТА!    

Не залишайтесь осторонь проблем сімей, які опинились у складних життєвих обставинах та потребують допомоги нашої громади!

Будь-яка добра справа по допомозі нашим сімям ІЗЮМСЬКОЇ ОТГ продуктами харчування, одягом, взуттям, дитячими речами, засобами гігієни дуже потрібна!

Ізюмський міський центр соціальних служб для сімї, дітей та молоді м. Ізюм, вул. Соборна, 20, каб. 6-А, тел. +38066-70161-63, (05743) 2-85-71.