«

»

Роздрукувати Запись

До уваги отримувачів допомоги «пакунок малюка»!

Відповідно до чинного законодавства право на отримання натуральної допомоги «пакунок малюка» мають громадяни України, іноземці або особи без громадянства, що народили живонародженну дитину і проживають разом з нею.

Для призначення одноразової натуральної допомоги «пакунок малюка» батькам (опікунам) дитини необхідно подати пакет документів до органу соціального захисту населення  протягом 30 календарних днів з дня народження дитини.

 

У разі неотримання натуральної допомоги «пакунок малюка» з незалежних від нього причин (карантин, відсутність пакунків в органах соцзахисту, народження дитини за кордоном…) заявник має право звернутися за призначенням грошової компенсації вартості одноразової натуральної допомоги «пакунок малюка». Тобто, право на звернення батьків (опікунів) за грошовою компенсацією наступає, якщо з дня народження дитини минуло понад 30 днів, за умови не отримання натуральної допомоги «пакунок малюка».

Дані про роздрібні торгівельні точки з Реєстру закладів торгівлі, що приєдналися до публічного договору про реалізацію пілотного проекту можна переглянути на сайті Мінсоцполітики, в тому числі спеціалізовані заклади торгівлі в м. Ізюм знаходяться за адресою:

-вул. Гагаріна, буд.12               Лінія магазинів EVA;

-вул. Соборна, буд.41-2           Мед-Сервіс Аптека №Х051

Телефони для довідок 050-527-28-55 або 2-87-33.