«

»

Роздрукувати Запись

14 лютого– Міжнародний день дарування книг!

    International Book Giving Day – це добровільна ініціатива, започаткована у 2012 році американкою Еммі Бродмур. Вона спрямована на підвищення інтересу та доступу до книг і бібліотек, любові до навчання, пізнання нового.

  Мета Міжнародного дня дарування книг – надихнути людей по всьому світу подарувати 14 лютого книгу. Вважається, що у цей день мають об’єднатися і ті, хто дарує книги, і ті, хто прищеплює любов до читання та всебічному розвитку своєї особистості. ФОТОЗВІТ.

       З цієї нагоди фахівці Ізюмського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді  завітали до Ізюмської дитячої музичної школи. Дружному колективу викладачів музичної школи наш Центр подарував книжки хрестоматії для фортепіано, збірники повного курсу навчання по сольфеджіо. Будемо мати надію, що подарована нами література допоможе у навчанні та досягнені більшого рівня знань та умінь нашими дітьми.

       Адже книга – один із найцінніших винаходів людства, вона сіє правду, добро, любов, знання. Вона дасть нам відповіді на всі запитання і гарну пораду, навчить жити, любити і працювати заради щастя народу, заради самих себе і своїх рідних.

      Сьогодні без книги ми не можемо уявити своє життя, бо вона — постійний супутник, найкращий порадник у всіх життєвих ситуаціях і для малечі, і для школяра, і для зрілої, досвідченої людини. Недарма в народі кажуть: «Хто багато читає, той багато знає». Частіше заглядайте до скарбниці духовності — книг, з яких б’є невичерпне джерело мудрості!