«

»

Роздрукувати Запись

Привітання Ізюмського міського центру соціальних служб для сім”ї, дітей та молоді з Міжнародним днем сім’ї

15 травня — Міжнародний день сімї

      Нічого немає у світі найдорожчого для людини, ніж її сім’я. Любов рідних людей особливо потрібна нам у скруті або хворобі, вона надає сили для подолання невдачі й відчаю.

      З сім’ї починається життя кожної людини, тут відбувається формування повноцінної особистості та громадянина в цілому.  Родина є джерелом любові, поваги, солідарності, сімейних цінностей та традицій – це те, на чому будується будь-яке цивілізоване суспільство, без чого не може існувати жодна людина. Благополуччя кожної окремої родини — це запорука розвитку та прогресу рідної держави. ФОТО ЗВІТ ЗАХОДУ

       Сім’я — джерело продовження роду, української нації. Кожна людина починається з сім’ї.  Перший свій досвід спілкування з навколишнім світом дитина набуває у сім’ї. Від того, яким буде цей досвід, залежить майбутнє дитини. Кажуть: «Очі — дзеркало душі», і сміливо можна стверджувати, що дитина — це дзеркало сім’ї, у якій вона одержує свій перший поведінковий досвід. Цей досвід є фундаментом для її подальшого розвитку і формування як особистості.

      Батько і матір — найближчі і найбільш переконливі взірці, на прикладі яких людина, яка зростає, перевіряє і будує свою поведінку. Сімейне виховання — це повсякденний і безперервний вплив на свідомість людини, яка підростає, всього укладу життя кожної родини.

 ІЗЮМСЬКИЙ МІСЬКИЙ ЦЕНТР СОЦІАЛЬНИХ СЛУЖБ ДЛЯ СІМ’Ї, ДІТЕЙ ТА МОЛОДІ  ВІТАЄ ВСІХ З МІЖНАРОДНИМ ДНЕМ СІМ’Ї! ЗИЧИТЬ УСІМ ЩАСТЯ, ВЕЛИКОЇ РОДИННОЇ ПОВАГИ ТА ЛЮБОВІ, МІЦНОГО ЗДОРОВ’Я ТА БЛАГОПОЛУЧЧЯ! МИРУ ТА ЗЛАГОДИ ВАШИМ СІМЯМ!