«

»

Роздрукувати Запись

ІЗЮМСЬКИЙ МІСЬКИЙ ЦЕНТР СОЦІАЛЬНИХ СЛУЖБ ДЛЯ СІМ’Ї, ДІТЕЙ ТА МОЛОДІ ПРОВІВ ОНЛАЙН-КОНФЕРЕНЦІЮ НА ТЕМУ: “ ВІДПОВІДАЛЬНІ СІМЕЙНІ ВІДНОСИНИ. ЖИТТЯ ЛЮДИНИ В СІМ’Ї”.

Сім’я — це одна з найважливіших форм організації життя людей, яка має фундаментальне значення як для індивіда, особистості, так і для суспільства. Сім’я — це така спільність людей, яка спирається на шлюбний союз, на родинні зв’язки, на різноманітні відносини між чоловіком і дружиною, батьками і дітьми, між самими дітьми, між іншими членами сім’ї, які живуть разом і спільно ведуть господарство. ФОТО ЗВІТ ЗАХОДУ

Життя сім’ї — це дуже складні і різноманітні процеси або сторони життя людини: біологічні, економічні, моральні, правові, психологічні, естетичні, релігійні тощо. Але бути добрим чоловіком чи жінкою, дбайливим батьком чи мамою, дідом чи бабусею, бути хорошим сином, онуком, братом тощо — це теж особистісні якості і важливі складові життя людини. І людина, природно, прагне до цього. Нормальна людина не може жити, не усвідомлюючи себе у таких якостях. А тому сім’я — це не тільки суспільна, а й особистісна цінність. Без сім’ї, сімейного, родинного життя особа не може повною мірою реалізувати свою природу, особистісні якості і не може бути повною мірою щасливою.                                                                   

12 травня 2021 року фахівцями ІМЦСССДМ була проведена онлайн-конференція для сімей, які знаходяться під соціальним супроводом у нашому Центрі на тему: “Відповідальні сімейні відносини. Життя людини в сім’ї”.

Під час роботи та спілкування були розглянуті такі важливі питання:

Сім’я як одна з найважливіших форм організації життя людей. Життя сім’ї, як дуже складні і різноманітні процеси або сторони життя людини. Функції сім’ї. Дослідження історичних форм розвитку сім’ї. Відповідальність у загально сімейному плані. Відповідальність і діти.

В онлайн-конференції взяв участь керівник Релігійної Громади Євангельських  Християн-Баптистів  ВОРОНІН  ВЯЧЕСЛАВ  ЕДУАРДОВИЧ, який провів презентацію навчально-методичного посібника «Школа подружнього життя».

Сім’я – це ціла організація взаємовідносин між людьми, вона може приймати різноманітні форми. Якість форм буде залежати від представництва, від тих складаючих частин, які будуть населяти ця державу.

За відносини в сім’ї мають нести відповідальність дві сторони: чоловік і дружина. А так як сім’я – це живий організм, значить і процес еволюції для неї неминучий. Кожний член сім’ї одночасно є і учнем і вчителем, так як це творчий процес. А самий зв’язок є новим східцем в навчанні відношення до себе і оточуючих.