«

»

Роздрукувати Запись

До уваги мешканців Ізюмської міської територіальної громади!

Для мешканців Ізюмської міської територіальної громади

Повідомляємо, що наказом Мінсоцполітики України від 07 травня 2021 року затверджені нові бланки заяви та декларації, які необхідно подати для призначення субсидії з травня 2021 року. 

Для отримання субсидії з травня 2021 року заяву з декларацією за новою формою можна подати Управлінню соціального захисту населення Ізюмської міської ради поштою за адресою: вул. Соборна, буд.20, м. Ізюм, або в електронній формі (через офіційний веб-сайт Мінсоцполітики, інтегровані з ним інформаційні системи органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування або Єдиний державний веб-портал електронних послуг).

Особистий прийом документів від громадян здійснює Управління «Центр надання адміністративних послуг» апарату виконавчого комітету Ізюмської міської ради за попереднім записом. Запис на прийом здійснюється за телефоном 067-802-51-28.

Нагадуємо, що у разі подання заяви та декларації протягом травня — вересня 2021 року  субсидія буде призначення з травня місяця (за умови визначення такого права).