«

»

Роздрукувати Запись

Свято Різдвяної архієрейської ялинки

11 січня 2020 року  у місті Ізюмі відбулося урочисте святкування Різдвяної архієрейської ялинки. На центральній сцені БК «Спартак» грала святкова музика, на площі стояв великий самовар, з якого всім бажаючим наливали гарячий та ароматний чай, пригощали солодкою випічкою. Святкова різдвяна атмосфера заполонила всіх, хто прийшов на ялинку.

       З вітальним словом, побажанням добра та миру до присутніх звернувся міський голова Валерій Віталійович Марченко та митрополит Ізюмський і Куп’янський Єлисей. Після офіційної частини розпочався урочистий концерт, в якому взяли участь танцювальні та вокально-аматорські колективи нашого міста, після чого з Різдвяними колядками виступив чоловічий архієрейський хор під керуванням протоієрея Олега Кадюка.

      Завдяки ініціативі Ізюмської міської ради та Високопреосвященнішого митрополита Єлисея,  на свято були запрошені діти пільгових категорій міста, які на завершення урочистості отримали солодкі подарунки.

      За відгуками гостей свято вдалося. Різдвяна архієрейська ялинка стає приємною традицією і щорічним місцем зустрічі ізюмчан в дні Різдвяних свят.