«

»

Роздрукувати Запись

Ніколи не пізно вчитись і самовдосконалюватись

З 10 червня 2020 року Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Ізюмської міської ради запроваджує нову послугу «Університет третього віку» та пропонує відвідувачам відділення денного перебування пройти курс «Основи комп’ютерної грамотності».

            Обчислювальна техніка є невід’ємною частиною повсякденного життя в XXI столітті. В наші дні знання ПК є обов’язковою складовою загальної грамотності і освіченості людини. Уміння працювати на комп’ютері в наші дні можна прирівняти до здатності читати і писати.

Знання основ роботи на комп’ютері — це доступ до інформації всього світу через Інтернет, отримання величезної кількості необхідних знань на будь-яку тему, у тому числі взаємовідносини з банками, сплата комунальних та інших платежів, використання різноманітних гаджетів. Маючи комп’ютер можна отримувати листи по електронній пошті, спілкуватися з друзями та рідними у соціальних мережах і навіть проходити навчання, використовуючи електронні ресурси.
            Запропонований комп’ютерний курс «Основи комп’ютерної грамотності» дозволе освоїти програми, необхідні для роботи з ПК,  а також отримати загальні знання комп’ютерної грамотності. Курс розрахований на тих, хто ніколи не торкався до комп’ютерної мишки і клавіатури, для тих, хто починає навчання комп’ютера з нуля. Нескладне навчання дозволить поводитися з комп’ютером на «ти» і використовувати необмежені можливості, які надають отримані знання.

            Так як програма курсу розрахована на слухачів, які не володіють комп’ютером, основними принципами роботи є: доступність, системність, наочність, безперервність. Навчання групове з поступовим ускладненням досліджуваного матеріалу. Заняття включає в себе теоретичну і практичну частину.

            Усіх бажаючих для попереднього запису просимо звертатися до завідувача відділення денного перебування терцентру Черкасової Ганни Сергіївни за адресою: м. Ізюм, вул. Пушкінська, 34 або за телефонами  0955696009 та  2-53-22