«

»

Роздрукувати Запись

ІЗЮМЧАНИ ПРОДОВЖУЮТЬ ОТРИМУВАТИ ГУМАНІТАРНУ ДОПОМОГУ

  Основне завдання фахівця із соціальної роботи — бути помічником для кожної родини, яка потребує допомоги. Насамперед для сімей, які ризикують потрапити у складні життєві обставини внаслідок втрати роботи членами сім’ї, інвалідності, тяжкого захворювання, насильства над дітьми, розлучення, повернення одного з батьків після відбування покарання в місцях позбавлення волі, неналежного виконання батьківських обов’язків.

ужб для сім’ї,  дітей та молоді продовжує роботу з видачі гуманітарної допомоги у вигляді продуктових наборів сім’ям Ізюмської міської ОТГ, які опинились у складних життєвих обставинах та знаходяться на обліку у нашому Центрі. Завдяки допомозі БО БФ «Волонтери: Дорослі-Дітям» м. Харкова та Благодійному Фонду «Клуб добродіїв» м. Києва, у жовтні цього року гуманітарну допомогу отримали багатодітні сім’ї, малозабезпечені та внутрішньо переміщені родини, опікунські сім»ї, родини ПС та ДБСТ Ізюмської міської ОТГ, в яких виховуються діти-сироти та діти, позбавлені батьківського піклування.      

     Завдяки підтримки волонтерських організацій та небайдужих громадян Ізюмської міської ОТГ, Ізюмський МЦСССДМ постійно видає  продуктові та гігієнічні набори, одяг та речі першої необхідності, дитячі іграшки сім’ям, які знаходяться під соціальним супроводом у нашому Центрі.

      Якщо Ви потрапили у складну життєву ситуацію, яку не можете подолати самостійно, або знаєте про людей, які перебувають у такому становищі, та якщо ви маєте бажання взяти участь у акціях з надання гуманітарної допомоги сім’ям, які цього потребують, звертайтеся за адресою: м. Ізюм, вул. Соборна, 20, каб. 6-А,  Ізюмський МЦСССДМ, та за тел. +38066-70161-63, (05743) 2-85-71.

      Не залишайтесь осторонь проблем сімей, які опинились у складних життєвих обставинах та потребують допомоги нашої громади!