«

»

Роздрукувати Запись

До уваги мешканців міста!

      На чисельні звернення громадян щодо отримання житлової субсидії надаємо наступну інформацію:

     Положенням про порядок призначення житлових субсидій визначено, що якщо житлова субсидія призначена у грошовій готівковій формі і її розмір на місяць не перевищує 5 тис. грн., то виплата здійснюється шляхом зарахування коштів на поточні рахунки отримувачів субсидії, відкриті в уповноважених банках (АТ «ПриватБанк», АТ «Ощадбанк», АТ «Райффайзен Банк Аваль», АТ «Мегабанк») або у відділеннях АТ «Укрпошта».  У разі, якщо розмір призначеної житлової субсидії на місяць перевищує 5 тис. грн., то у такому випадку виплата коштів буде проведена у грошовій безготівковій формі шляхом перерахування коштів до АТ «Ощадбанк» для подальшого перерахування їх виконавцям житлово-комунальних послуг.

     Крім того, звертаємо Вашу увагу, що постановою Кабінету Міністрів України від 28.12.2020 № 1325 скасовано пільговий тариф на електричну енергію для побутових споживачів, у тому числі які використовують електричну енергію для опалення. Відтепер 1 кВт електричної енергії коштує 1,68 грн. (до 1 січня 2021 року електрична енергія коштувала 0,90 грн. за 1 кВт до 100 кВт та вище 100 кВт —  1,68 грн. за 1кВт).

      Звертаємо Вашу вагу, що у разі використання електричної енергії для індивідуального опалення надається 30 кВт на 1кв. метр опалювальної площі на місяць в опалювальний період (опалювальний період для надання субсидій установлюється з 16 жовтня до 15 квітня включно).