«

»

Роздрукувати Запись

ГУМАНІТАРНА ДОПОМОГА СІМ’ЯМ ІЗЮМСЬКОЇ ОТГ, ЯКІ ЗНАХОДЯТЬСЯ У СКЛАДНИХ ЖИТТЄВИХ ОБСТАВИНАХ

      Основною метою діяльності Ізюмського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді є сприяння у задоволенні соціальних потреб сімей, дітей та молоді, які перебувають у складних життєвих обставинах та потребують сторонньої допомоги.

       Одним із видів соціальної роботи є надання гуманітарної допомоги. Під час роботи з сім’ями, які потребують особливої соціальної підтримки, досить часто виникає потреба у екстреному наданні найнеобхідніших речей.

         І дуже приємно, що серед жителів Ізюмської громади є небайдужі люди, які готові прийти на допомогу іншим і роблять це безкорисно. Саме завдяки підтримці таких сімей, що знаходяться на обліку у нашому Центрі та перебувають у важкому матеріальному становищі, вони мають можливість отримати гуманітарну допомогу у вигляді продуктів харчування, дитячого та дорослого одягу, взуття, іграшок, книжок, канцелярських товарів, засобів гігієни. ФОТО ЗВІТ ЗАХОДУ

        Подібна допомога не лише заощадить сімейний бюджет цих родин, але й додасть відчуття у тому, що вони не залишились наодинці зі своїми проблемами.

      У січні 2021 року Ізюмський МЦСССДМ видав гуманітарну допомогу багатодітним, малозабезпеченим та внутрішньо переміщеним родинам,  сім»ям опікунів, піклувальників, одиноким матерям, які знаходяться у нас під соціальним супроводом.

      Ізюмський МЦСССДМ висловлює подяку БО БФ «Волонтери: Дорослі-дітям» м. Харкова Вікторії Тищенко, представникам молодіжної  Харківської обласної організації Товариства Червоного Хреста, які не залишились осторонь до проблем сімей, що опинились у складних життєвих обставинах та потребують допомоги нашої громади. 

     Якщо Ви потрапили у складну життєву ситуацію, яку не можете подолати самостійно, або знаєте про людей, які перебувають у такому становищі, та якщо ви маєте бажання взяти участь у акціях з надання гуманітарної допомоги сім’ям, які цього потребують, звертайтеся за адресою: м. Ізюм, вул. Соборна, 20, каб. 6-А,  Ізюмський МЦСССДМ, та за тел. +38066-70161-63, (05743) 2-85-71.

      Не залишайтесь осторонь проблем сімей, які опинились у складних життєвих обставинах та потребують допомоги нашої громади!