«

»

Роздрукувати Запись

Здоров’я – це єдине, що не можна купити за гроші та обміняти на золото.

     Визначним показником достатку кожної країни є здоров’я молодого покоління.  Сучасна молодь до кінця необізнана в питаннях здорового способу життя, що є наслідком недоцільного використання ними свого вільного часу для саморозвитку та самовдосконалення. Актуальним завданням є формування у молоді  уявлення про те, що здоров’я значною мірою залежить від нас самих, пропагувати здоровий спосіб життя, викликати прагнення зберігати та зміцнювати здоров’я.

02 квітня 2019 року  Ізюмським міським центром соціальних служб для сім`ї, дітей та молоді Ізюмської міської ради спільно з представниками Ізюмського МРВ філії ДУ «Центр пробації» в Харківській обл. було, проведено захід на тему: «Здоровий спосіб життя, як запорука особистісного розвитку», з неповнолітніми особами, які засуджені до покарань без позбавлення волі.

         В ході проведення даного заходу обговорювались питання переваги ведення здорового способу життя, різноманітні  методи боротьби зі шкідливими звичками, зосереджуючи увагу присутніх на тому, що здоров’я необхідно зберігати та зміцнювати, беручи відповідальність за своє життя.  Фахівцями Центру проводились тренінгові вправи для запрошених, з метою закріплення знань, щодо формування навичок ведення здорового способу життя та свідомого ставлення до себе. В кінці було роздано листівки за відповідною тематикою.